Stihl betongsag GS 461 40 cm-3213

Ligger i hendene som en motorsag og har like mye kraft som en kappemaskin
Varenummer: 42522000047
kr 25 490,00
kr 24 812,50


Kraftig spesialmaskin for de vriene oppgavene. GS 461 er et supplement der en tradisjonell kappemaskin ikke kommer til, som ved hjørnekapping, utsparring og ved kapp av betongrør som ligger nede i grøften. GS 461 er mest egnet til kapp av betong, men kan også brukes til materialer som naturstein og tegl. Maskinen er utstyrt med STIHL 2-MIX-motor, langtids luftfiltersystem med HD2-filter, kjedestramming på siden, STIHL antivibrasjonssystem, dekompresjonsventil, STIHL ElastoStart og kobling for vanntilførsel til sverdet. Maskinen må ha vannførsel under bruk. Dette forlenger levetiden til sverd og kjede samt reduserer støvbelastningen.

Standardutstyr

 

 • Langtids-luftfiltersystemZoom
  Langtids-luftfiltersystem

  Langtids-luftfilteret har et HD2-filter som gir høyeffektiv filtrering - tar også bort fint støv. HD2-filteret rengjøres enkelt med f.eks STIHL Varioclean og varmt vann. Bak HD2-filteret sitter et ekstrafilter som tar de aller fineste partiklene og beskytter forgasseren mot inntrengende støv. Rengjøringsintervallene blir derfor mye lengre og motoren beskyttes effektivt mot skitt og slitasje.

 • STIHL 2-MIX motorZoom
  STIHL 2-MIX motor

  STIHL GS 461 er utstyrt med totaktsmotor med STIHL 2-MIX-teknologi. Denne bruker opptil 20 % mindre drivstoff og reduserer eksosutslippet med opptil 70 %, sammenlignet med STIHLs totaktsmotor uten 2-MIX teknologien.

 • STIHL ElastoStartZoom
  STIHL ElastoStart

  Som en følge av kompresjonstrykket oppstår det, når man starter forbrenningsmotorer, en rykkete motstand. Dempningselementet i spesialhåndtaket ElastoStart tar opp og gir fra seg kraft under kompresjonen, noe som gir et jevnt startforløp.

 • Sverd Rollomatic GZoom
  Sverd Rollomatic G

  Med integrert vannskyllingssystem i sverdet og topptrinse. Spesielt utviklet for GS 461. Skinne med ekstra strammehull for forlengelse av strammelengden, herdet kjedespor.

 • VanntilkoblingZoom
  Vanntilkobling

  Vanntilkoblingen ligger direkte på maskinen, og er montert litt på skrå oppover. Dermed er vannet svært enkelt å koble til og kontakten er beskyttet mot smuss når du setter maskinen på gulvet. Vanntilførselen er nødvendig som vasking og binding av støv, så vel som smøring og avkjøling av sverd og kjede.

 • Verktøyløst tanklokkZoom
  Verktøyløst tanklokk

  Enkelt å åpne og lukke tanklokket helt uten verktøy, samtidig som det gir beskyttelse mot støv.

 

Tekniske Spesifikasjoner

MS 500i W Spesifikasjoner
Effekt 4,3/5,8 kW/hk
Lydeffektnivå 115,0 dB(A)
Lydtrykknivå 105,0 dB(A)
Sagkjededeling 3/8"
Standard skjærelengde 40 cm
Sylindervolum 76,5 cm³
Vekt 7,6 kg
CO2 verdi g/kWh 775
Vibrasjonsverdi høyre/venstre 4/4,5 m/s²

 

Start av en STIHL motorsag

Start av en STIHL motorsag

Vil du starte motorsagen din? Vi viser deg hvordan du gjør det, trinn for trinn og med mange detaljerte bilder. I tillegg kan du skrue ut al informasjon slik at den alltid er tilgjengelig ved maskinen.

Sikkerhet ved håndtering av motorsagen

 
Sikkerhet ved håndtering av motorsagen

Sikkerhet ved arbeid og omgang med motorsagen er et hovedtema i vårt daglige utviklingsarbeid. STIHL-motorsagen har spesielt utviklede sikkerhetskomponenter. I tillegg er det tvingende nødvendig å bruke følgende oppførte personlige verneutstyr ved alt arbeid med motorsag.

Men tenk på følgende før gå setter i gang: Personlige verneklær og passende tilbehør kan aldri erstatte en forsiktig og sikker arbeidsmåte.
Derfor: Les bruksanvisningen først, og sag etterpå!

 
 
 
Produsent: Stihl

Tromas Trondheim
Leirfossveien 37 Fossegrenda
7038 Trondheim
Tlf 73 84 49 00

Åpent man-fre 0700-1600

 • betalingsinfo