Essve betongskrue Senk hode Blankforsinket TX30

ESSVE Betongskrue er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl, hulltegl og hulldekkelement, hvor det ikke er krav til feks ETA godkjennelse.
Varenummer: 105256
*
kr 572,81


 • BESKRIVELSE

  Gjennomherdet skrue som dras direkte inn i et boret hull, uten plugg. Den er helgjenget med en såkalt "hi-low" gjenge, som gir god lastevne og forenkler monteringen.

  Blankforsinket overflatebehandling benyttes innendørs i korrosivitetklasse C1. I henhold til ISO 9223 kjennetegnes C1, innendørsmiljøer med oppvarmede rom, lav luftfuktighet og ubetydelig mengde forurensninger. Feks. kontor, butikk, skole, hotell

 • MONTERING

  Ved montering anbefales slagskrutrekker. Se monteringsanvisning

  OBS! Betongskruen krever ikke et forspenningsmoment for å sikkerstille innfestningen. Når skruen har nådd underlaget skal stramming unngås. Dreiemomentet som anvendes skal ikke være større enn hva som kreves for å holde det som skal monteres på plass. Dreiemomentet som er angitt er maksimale dreiemoment, og skal ikke forveksles med andre produkter som krever et forspenningsmoment.

  Betongskruen er gjennomherdet og følsom for skjev innskruing. Borehullet skal være 90 grader mot underlaget.

  Betongskruen har ikke krav til renblåsing av borehullet før montasje, men borehullet må være dypt nok til å montere betongskruen sammen med borestøvet som ligger igjen, eller vil ikke skruen kunne monteres på riktig dybde.

 
BITS-/FASTNØKKELBREDDE TX30
APPLIKASJONSMILJØ Innendørs
KORROSJONSKLASSE C1
HODEFORM Senkhode

mont 2mont 1

1. Bor et hull. Eventuelt også gjennom forankringsdetaljen. Grovrengjør borhullet fri for borstøv ved å føre borhammeren fram og tilbake 2-3 ganger.

2. Skru i skruen med et TX-feste/bits alt. hylse. For dimensjon 6,3 mm og 7,5 mm brukes en slagskrutrekker.

mont 3

3. Monteringen er ferdig.

 

Produsent: Essve
Produktspesifikasjoner
Kampanjetype -
Enhet ESKE
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Tromas Trondheim
Leirfossveien 37 Fossegrenda
7038 Trondheim
Tlf 73 84 49 00

Åpent man-fre 0700-1600

 • betalingsinfo