Stihl DYNAMIC GTX lærstøvel - med GORE-TEX®

Lærstøvel i vannavstøtende lær kombinert med en vanntett og ny pustende membran i GORE-TEX® Extended Comfort.
Varenummer: 00885320239
*
kr 3 146,00
kr 2 272,00


Yttermateriale i vannavstøtende lær kombinert med en vanntett og ny pustende membran i GORE-TEX® Extended Comfort. Farge svart, høy komfort gjennom ergonomisk og myk innersåle. Snøring som går lett. Slitasjefri skotuppbeskyttelse. Høy sikkerhet med sklisikker profilsåle og refleksinnlegg for økt sikkerhet.  

 

Lærstøvel DYNAMIC GTX

Standard utstyr

 
 • BøyefasthetZoom
  Bøyefasthet

  Vernestøvler og sko utsettes for ekstreme påkjenninger. Sålene utsettes derfor for tøffe tester i laboratorier. De skal kunne bøyes hele 150.000 uten at sålene skal få noen sprekker.

 • Stabilitet- og hardhetstestZoom
  Stabilitet- og hardhetstest

  Ståltuppen skal beskytte foten mot skader som f.eks. fra tungt fallende gjenstander. For å sikrestille beskyttelsesfunksjonen, simuleres i laboratorier at en tyngde tilsvarende 200 kg slippes direkte ned på ståltuppen fra 1 meters høyde.

 • SagvernZoom
  Sagvern

  STIHLs vernestøvler og lærstøvler er utrustet med sagvern og ståltupp foran for å gi deg så bra og heldekkende beskyttelse som mulig, samtidig som de skal være behagelige å ha på seg og tåle vann og oljesøl.

 
 

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Produsent: Stihl
Produktspesifikasjoner
Enhet PAR
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Tromas Trondheim
Leirfossveien 37 Fossegrenda
7038 Trondheim
Tlf 73 84 49 00

Åpent man-fre 0700-1600

 • betalingsinfo